Photon - Wifi issue

I started having a strange issue at a location where two Photons had operated for a long time. The site changed an AP, but they claim nothing else has changed. However, the two Photons will no longer connect and we’re all a bit baffled. I flashed the WiFi debug app and here’s the output:

tom@CTM-MacBook-Pro Wifi Debug % particle flash --usb photon.bin 

Flash success!
tom@CTM-MacBook-Pro Wifi Debug % particle serial monitor
Opening serial monitor for com port: "/dev/tty.usbmodem145201"
Serial monitor opened successfully:
0000005529 [hal.wlan] INFO: Using external antenna
configured credentials:
ssid=PCS_SECURE security=wpa2 cipher=1
ssid=HVAC Star 2.4 security=wpa2 cipher=1
available access points:
SSID=PCS_SECURE security=wpa2 channel=11 rssi=-71
SSID=PCSnet security=unknown channel=11 rssi=-69
connecting to WiFi
0000006223 [hal.wlan] INFO: Joining PCS_SECURE
0000006223 [hal.wlan] TRACE: Free RAM connect: 45512
0000007092 [hal.wlan] INFO: Bringing WiFi interface up with DHCP
connected to WiFi!
localIP=10.187.71.253
subnetMask=255.255.248.0
gatewayIP=10.187.64.1
dnsServerIP=10.193.100.2 (often 0.0.0.0)
dhcpServerIP=10.193.100.160 (often 0.0.0.0)
ping gateway=1
ping dnsServerIP=1
ping addr 8.8.8.8=1
device.spark.io=3.228.52.152
0000007182 [wiring] TRACE: TCPClient socket=200092c8
could not connect to device server by CoAP
connecting to cloud
0000022194 [hal.wlan] TRACE: connect cancel
0000022196 [hal] TRACE: 20015a54 socket list: 0 active sockets closed
0000022197 [hal] TRACE: 20015a5c socket list: 0 active sockets closed
0000022720 [hal.wlan] INFO: Using external antenna
0000022746 [hal.wlan] INFO: Joining PCS_SECURE
0000022746 [hal.wlan] TRACE: Free RAM connect: 45512
0000023570 [hal.wlan] INFO: Bringing WiFi interface up with DHCP
0000033627 [hal.wlan] TRACE: connect cancel
0000033629 [hal] TRACE: 20015a54 socket list: 0 active sockets closed
0000033630 [hal] TRACE: 20015a5c socket list: 0 active sockets closed
0000034153 [hal.wlan] INFO: Using external antenna
0000034179 [hal.wlan] INFO: Joining PCS_SECURE
0000034179 [hal.wlan] TRACE: Free RAM connect: 45512
0000034939 [hal.wlan] INFO: Bringing WiFi interface up with DHCP
0000045017 [hal.wlan] TRACE: connect cancel
0000045019 [hal] TRACE: 20015a54 socket list: 0 active sockets closed
0000045020 [hal] TRACE: 20015a5c socket list: 0 active sockets closed
0000045543 [hal.wlan] INFO: Using external antenna
0000045569 [hal.wlan] INFO: Joining PCS_SECURE
0000045569 [hal.wlan] TRACE: Free RAM connect: 45512
0000046406 [hal.wlan] INFO: Bringing WiFi interface up with DHCP
0000056464 [hal.wlan] TRACE: connect cancel
0000056466 [hal] TRACE: 20015a54 socket list: 0 active sockets closed
0000056467 [hal] TRACE: 20015a5c socket list: 0 active sockets closed
0000056993 [hal.wlan] INFO: Using external antenna
0000057019 [hal.wlan] INFO: Joining PCS_SECURE
0000057019 [hal.wlan] TRACE: Free RAM connect: 45512
0000057772 [hal.wlan] INFO: Bringing WiFi interface up with DHCP
0000067830 [hal.wlan] TRACE: connect cancel
0000067832 [hal] TRACE: 20015a54 socket list: 0 active sockets closed
0000067833 [hal] TRACE: 20015a5c socket list: 0 active sockets closed
0000068353 [hal.wlan] INFO: Using external antenna
0000068379 [hal.wlan] INFO: Joining PCS_SECURE
0000068379 [hal.wlan] TRACE: Free RAM connect: 45512

One of the things I don’t understand is why it appears to fall into the loop after it can’t make the CoAP connection. By the way, I tested making a CoAP connection via a terminal session and was successful. The devices are running 1.5.2. Any thoughts would be appreciated. I’m about to plop in Borons to get the site up and running again.